Reeds 25 jaar excellente service

Inter-Drinks bestaat al 25 jaar, en dat is niet voor niets. Onze klanten weten namelijk dat ze bij ons terecht kunnen voor de meest competitieve prijzen, gepaard gaande met een excellente service.

Hanne en Abdelcrim baten de winkel in Vorst uit, en zorgen met hun enthousiaste team voor de aangename en gastvrije sfeer die Inter-Drinks ademt.

Inter-Drinks biedt een zeer mooi gamma aan frisdranken en waters aan, maar ook beschikken we over een uitgebreid assortiment voedselproducten en een knap aanbod non-food.

Online bestellen, zelf afhalen of laten leveren

Bij Inter-Drinks kan je (online) je bestelling plaatsen en deze zelf afhalen. Een snelle en efficiënte bediening zal jouw deel zijn. Maar als je bestelt vóór 07u ’s morgens, leveren we je bestelling zelfs aan je deur als je in Brussel woont. Makkelijk, toch?

Doe je een bestelling van buiten onze hoofdstad, dan wordt je bestelling geleverd op vaste leverdagen, door een van onze vijf betrouwbare koeriers.

We zijn geopend van maandag tot vrijdag, van 07 tot 17u, en heten je graag hartelijk welkom in ons depot in Vorst. Er is bovendien voldoende parking beschikbaar. Tot snel?

Wil je op de hoogte blijven van Inter-Drinks ?
Schrijf je dan zeker op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inter-Drinks Promotions

Do not miss out on our promotions and monthly newsletter. Subscribe today!

You have successfully subscribed!