Nieuw: Botaniets Premium Gin 0,0%

Ontdek Botaniets, een gezonde en overheerlijke Belgische gin, zonder alcohol. Het recept voor deze gedistilleerde gin werd uitgewerkt in samenwerking met oude distilleerderijen, en het resultaat is ronduit verbluffend. Een mocktail met een originele gin? Dan is Botaniets een absolute aanrader!
Naar de webshop

Nieuw: Tibicos, kéfir op waterbasis

Heerlijk? Check. Belgisch? Check. Gezond? Check. Maak kennis met Tibicos, een nagelnieuwe kefir op waterbasis gemaakt in ons Belgenlandje. Tibicos is zeer probiotisch, dus erg goed voor de gezondheid. Geef je immuunsysteem een boost, en probeer deze organische en low-sugar kefir!
Naar de webshop

In de kijker: Verpakkingsmaterialen

Inter-Drinks voorziet jouw horeca-zaak van alles wat ze nodig heeft. Zelfs voor terrasmeubilair en verpakkingsmaterialen voor take-out kan je op ons rekenen. Bekijk nu ons heel uitgebreide aanbod verpakkingsmaterialen in pulp in onze webshop.
Naar de webshop

Welkom bij Inter-drinks

Bij Inter-Drinks vind je een groot assortiment frisdranken aan geweldige prijzen, evenals een breed assortiment aan voedingsmiddelen en non-foodproducten tegen onverslaanbare prijzen.

Tevens beschikken we een ruim aanbod aan spullen specifiek voor de horeca.

Wij garanderen steeds een snelle en verzorgde levering of verwelkomen je anderzijds graag in onze drive-in in Vorst om te profiteren van onze promoties.

Bezoek ons, of neem contact met ons op, om al onze producten te bekijken en meer te weten te komen!

Met vriendelijke groeten,
Het Inter-Drinks-team

Wil je op de hoogte blijven van Inter-Drinks ?
Schrijf je dan zeker op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inter-Drinks Promotions

Do not miss out on our promotions and monthly newsletter. Subscribe today!

You have successfully subscribed!