Nieuw in ons gamma

Honest is een populair Amerikaans biomerk voor heerlijke limonades en theeën. In de drankjes van Honest zal je enkel organische ingrediënten terugvinden. Honest is gemaakt voor mensen die een organisch en verfrissend drankje zoeken tijdens hun drukke bezigheden. Honest, dat is niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk.
Meer info...

Promotie van de maand

Jij bent iemand die beslist een kop cafeïne nodig heeft bij het opstaan? Dan is deze waanzinnige promotie speciaal voor jou (of je bedrijf)! Bij aankoop van 60 doosjes capsules, schenken we je dit prachtig Java-koffieapparaat er gratis en voor niks bij. Een heerlijke kwaliteitskoffie in een handomdraai, daar kan je geen nee tegen zeggen!
Meer info...

In de kijker

Je smakelijke gerecht mist nog een tikkeltje smaak? Dat is onmiddellijk opgelost met ons assortiment aan heerlijke kruiden. Ons scala kruiden is beschikbaar in verpakkingen van 100 en 200 gram, en simpelweg onmisbaar in elke keuken.
Meer info...

Welkom bij Inter-drinks

Bij Inter-Drinks vind je een groot assortiment frisdranken aan geweldige prijzen, evenals een breed assortiment aan voedingsmiddelen en non-foodproducten tegen onverslaanbare prijzen.

Tevens beschikken we een ruim aanbod aan spullen specifiek voor de horeca.

Wij garanderen steeds een snelle en verzorgde levering of verwelkomen je anderzijds graag in onze drive-in in Vorst om te profiteren van onze promoties.

Bezoek ons, of neem contact met ons op, om al onze producten te bekijken en meer te weten te komen!

Met vriendelijke groeten,
Het Inter-Drinks-team

Wil je op de hoogte blijven van Inter-Drinks ?
Schrijf je dan zeker op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inter-Drinks Promotions

Do not miss out on our promotions and monthly newsletter. Subscribe today!

You have successfully subscribed!