Nieuw: Charlie’s Organics

Ben je op zoek naar iets anders dan water en snak je naar een koude, koolzuurhoudende drank met veel smaak? Dan raden we de drie variaties van Charlie’s Organics zeker aan! Deze dranken bevatten niets anders dan echt biologisch geperst fruit en bruisend water. We beloven je dat je geen gezondere drank zult vinden dan dit.
Naar de winkel

Primeur: Kriket

Maak kennis met Kriket, de eerste Belgische krekelreep. Kriket is een heerlijk bio tussendoortje met een onweerstaanbare mix van noten, zaden, granen én 100% Brusselse krekels. Wat Kriket écht uniek maakt? Het krekelmeel. Kriket is een hoogwaardige, duurzame bron van eiwitten, geproduceerd in een circulair Brussels stadslandbouwproject.
Naar de winkel

Promotie 4+1 op Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere

Zowel Appelaere, Perelaere als Sinaasappelaere zijn afkomstig van honderd procent zuiver sap. Gezond en lekker. De rijke smaak zit 'm in de uitgekiende combinatie van verschillende Hollandse fruitsoorten. Piepkleine stukjes vruchtvlees geven het pure sap de troebele structuur. In oktober: 4 bakken kopen, 1 gratis!
Naar de winkel

Welkom bij Inter-drinks

Bij Inter-Drinks vind je een groot assortiment frisdranken aan geweldige prijzen, evenals een breed assortiment aan voedingsmiddelen en non-foodproducten tegen onverslaanbare prijzen.

Tevens beschikken we een ruim aanbod aan spullen specifiek voor de horeca.

Wij garanderen steeds een snelle en verzorgde levering of verwelkomen je anderzijds graag in onze drive-in in Vorst om te profiteren van onze promoties.

Bezoek ons, of neem contact met ons op, om al onze producten te bekijken en meer te weten te komen!

Met vriendelijke groeten,
Het Inter-Drinks-team

Wil je op de hoogte blijven van Inter-Drinks ?
Schrijf je dan zeker op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inter-Drinks Promotions

Do not miss out on our promotions and monthly newsletter. Subscribe today!

You have successfully subscribed!