Promotie: Voda Collagen + display

Het geheim van Voda Collagen bestaat in de toevoeging van collageenmoleculen. Dankzij diens kracht om cellen te vernieuwen, wordt collageen soms “het toverdrankje voor een jeugdig lichaam” genoemd. Voda Collagen heeft zes smaken met een specifiek doel voor je gezondheid. Oh ja, probeer je elk van de zes smaken, geven wij je er een prachtige display gratis bij!
Naar de winkel!

Bezoek Tavola2020 gratis!

Tavola is een vakbeurs als geen andere, en dus kan Inter-Drinks er niet ontbreken. Het is één van de meest kwalitatieve foodbeurzen van Europa en focust op premium food&drinks. Het schotelt marktleiders en ambachtelijke producenten een bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke kwaliteitsproducten voor. Wil jij gratis dit topevenement bezoeken?
Krijg gratis tickets!

In de kijker: Mocktails van Twisst!

Ontdek ons aanbod Twisst-mocktails! Twisst schenkt ons een gamma heerlijke non-alcoholische cocktails met verrukkelijke smaken als Piña Colada, Amaro Spritz en Gin & Tonic. Bovendien zijn de mocktails ready to drink en moeten dus niet meer gemengd worden. Drink verstandig en maak kennis met het brede assortiment Twisst-mocktails! Schol!
Naar de winkel!

Welkom bij Inter-drinks

Bij Inter-Drinks vind je een groot assortiment frisdranken aan geweldige prijzen, evenals een breed assortiment aan voedingsmiddelen en non-foodproducten tegen onverslaanbare prijzen.

Tevens beschikken we een ruim aanbod aan spullen specifiek voor de horeca.

Wij garanderen steeds een snelle en verzorgde levering of verwelkomen je anderzijds graag in onze drive-in in Vorst om te profiteren van onze promoties.

Bezoek ons, of neem contact met ons op, om al onze producten te bekijken en meer te weten te komen!

Met vriendelijke groeten,
Het Inter-Drinks-team

Wil je op de hoogte blijven van Inter-Drinks ?
Schrijf je dan zeker op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inter-Drinks Promotions

Do not miss out on our promotions and monthly newsletter. Subscribe today!

You have successfully subscribed!