Maak kennis met... frOui

Laat je verleiden door de heerlijke smaken van onze nieuwste topper... frOui! frOui’s gamma bestaat uit natuurlijke dranken die resulteren uit een subtiele infusie van gedroogd fruit en gedroogde planten met appelsap. Het sap zorgt voor textuur en toon, terwijl de infusie zorgt voor geraffineerde smaken en tegelijkertijd het suikergehalte aanzienlijk vermindert. frOui is 100% natuurlijk, goed voor de gezondheid en ra-zend lekker!
Naar de webshop

Probeer Simone a Soif!

Simone a Soif! is een waterdrankje op basis van fruit en planten, ideaal voor een gezond aperitief. Het is bio en bevat geen toegevoegde suikers, additieven of alcohol. Enkel een pak plezier. Het is een natuurlijk alternatief voor die al te chemische frisdranken en mierzoete sapjes. Het resultaat is verbluffend: een fris en subtiel drankje met buitengewone eigenschappen!
Naar de winkel

In de kijker: de limonades van Ritchie

Ritchie limonade is gebaseerd op het originele familierecept uit de jaren ‘50, maar met een twist. Het is een heerlijk bruisende limonade met 100% natuurlijke ingrediënten (zonder bewaarmiddelen) en wordt gezoet met rietsuiker. Bovendien is deze heerlijke limonade op en top Belgisch. Ook verkrijgbaar is de pas gelanceerde Ritchie Cola Zero, zeker de moeite!
Naar de webshop

Welkom bij Inter-drinks

Bij Inter-Drinks vind je een groot assortiment frisdranken aan geweldige prijzen, evenals een breed assortiment aan voedingsmiddelen en non-foodproducten tegen onverslaanbare prijzen.

Tevens beschikken we een ruim aanbod aan spullen specifiek voor de horeca.

Wij garanderen steeds een snelle en verzorgde levering of verwelkomen je anderzijds graag in onze drive-in in Vorst om te profiteren van onze promoties.

Bezoek ons, of neem contact met ons op, om al onze producten te bekijken en meer te weten te komen!

Met vriendelijke groeten,
Het Inter-Drinks-team

Wil je op de hoogte blijven van Inter-Drinks ?
Schrijf je dan zeker op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inter-Drinks Promotions

Do not miss out on our promotions and monthly newsletter. Subscribe today!

You have successfully subscribed!