Stoelen en tafeltjes voor horeca

De maand juni, dat is traditioneel genieten van goed weer, veel zon en lekker eten. De beste plaats om dat te doen? Dat is uiteraard een gezellig terrasje. Speciaal voor horeca-zaken die eraan denken om nieuw terras- en buitenmateriaal aan te schaffen voor het zomerseizoen, hebben we bij Inter-Drinks (in samenwerking met onze leverancier) een extra promotie verzorgd.
Naar de winkel

Blijvend geopend voor particulieren!

Niet alleen restaurants en bedrijven kunnen terecht bij Inter-Drinks voor de aankoop van dranken en allerlei onderhoudsproducten, ook jij als particulier kan na de lockdown gewoon bij ons jouw favoriete dranken blijven bestellen en afhalen. Woon je in Brussel, dan leveren we aan huis vanaf €75!
Naar de winkel

Gezond heropstarten met Pajottenlander

Als de coronacrisis één ding heeft duidelijk gemaakt, is dat gezondheid op de eerste plaats komt. Daarom biedt Inter-Drinks tijdelijk een korting van 10% op de heerlijke sappen van Pajottenlander. Deze sappen zijn 100% van geperst fruit en groenten, puur, zonder toegevoegde suikers en zonder enig additief. Ze kunnen zo een belangrijke bijdrage leveren aan een gezonde basisvoeding.
Naar de winkel

Welkom bij Inter-drinks

Bij Inter-Drinks vind je een groot assortiment frisdranken aan geweldige prijzen, evenals een breed assortiment aan voedingsmiddelen en non-foodproducten tegen onverslaanbare prijzen.

Tevens beschikken we een ruim aanbod aan spullen specifiek voor de horeca.

Wij garanderen steeds een snelle en verzorgde levering of verwelkomen je anderzijds graag in onze drive-in in Vorst om te profiteren van onze promoties.

Bezoek ons, of neem contact met ons op, om al onze producten te bekijken en meer te weten te komen!

Met vriendelijke groeten,
Het Inter-Drinks-team

Wil je op de hoogte blijven van Inter-Drinks ?
Schrijf je dan zeker op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inter-Drinks Promotions

Do not miss out on our promotions and monthly newsletter. Subscribe today!

You have successfully subscribed!