Nieuw: Daily Sirupi Vruchtensiroop

De vruchtensiropen van Daily Sirupi zijn niet alleen 100% biologisch en goed voor je lichaam, maar zijn ook geteeld op een ecologisch verantwoorde wijze. Daily Sirupi bestaat uit 49% fruit, 44% rietsuiker van hoge kwaliteit en 7% zuiver water, en niets anders. In de teelt worden geen chemicaliën gebruikt, en de vruchten worden met een kleine machine geplukt. De siroop wordt gemaakt volgens eeuwenoude Scandinavische knowhow. Vreselijk lekker!
Naar de winkel!

Nieuw: Daily Sirupi Berkensap

Nieuw in het Inter-Drinks-gamma, 100% biologisch berkensap van Daily Sirupi, gewonnen uit gecertificeerde biologische bossen! Berkensap klinkt je misschien wat raar in de oren, maar het bevat vele vitamines en natuurlijke mineralen zoals kalium, calcium, magnesium, mangaan, natrium, vitamince C, ijzer en zink. Regelmatig berkensap drinken is heilzaam voor je lichaam, en dat het hele jaar door. Geen suikers, geen gluten, geen chemicaliën. Heerlijk!
Naar de winkel!

Ook in ons gamma: Houten bestek

We weten allemaal dat plastiek zeer nefast is voor onze natuur, omdat het minstens tientallen jaren duurt tot het plastiek volledig is afgebroken. Bovendien puilen onze oceanen al uit van microplastics, die vroeg of laat onvermijdelijk op ons bord komen. Draag je steentje bij aan onze leefomgeving en gebruik daarom biologisch afbreekbaar bestek van hout. Mooi, ecologisch en verantwoord. Waarom niet?
Naar de winkel!

Welkom bij Inter-drinks

Bij Inter-Drinks vind je een groot assortiment frisdranken aan geweldige prijzen, evenals een breed assortiment aan voedingsmiddelen en non-foodproducten tegen onverslaanbare prijzen.

Tevens beschikken we een ruim aanbod aan spullen specifiek voor de horeca.

Wij garanderen steeds een snelle en verzorgde levering of verwelkomen je anderzijds graag in onze drive-in in Vorst om te profiteren van onze promoties.

Bezoek ons, of neem contact met ons op, om al onze producten te bekijken en meer te weten te komen!

Met vriendelijke groeten,
Het Inter-Drinks-team

Wil je op de hoogte blijven van Inter-Drinks ?
Schrijf je dan zeker op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inter-Drinks Promotions

Do not miss out on our promotions and monthly newsletter. Subscribe today!

You have successfully subscribed!