Promotie van de maand

De Nestlé Pure Life Buddies zijn de beste vrienden van je kinderen. Kleine waterflesjes met wel erg leuke verpakkingen. Perfect om mee naar school, het speelplein of de sportclub te nemen. Nu betaal je slechts 8,50€ (excl.BTW) voor 24 flesjes!
Meer info...

Uitgelicht

Wist jij dat Inter-Drinks niet alleen dranken, maar ook horeca-materiaal verkoopt? Je kan bij ons terecht voor frigo’s, verpakkingen, keukenmeubilair en onderhoudsproducten. Blader zeker eens door onze catalogus op de website!
Naar 'non-food' op de website...

In de kijker

Tensaï Tea is een heerlijke biologische ijsthee die een perfecte balans biedt tussen thee en fruit. Tensaï Tea werd zeer licht gezoet met organische agave siroop, en is beschikbaar bij Inter-Drinks in vier smaken!
Meer info...

Welkom bij Inter-drinks

Bij Inter-Drinks vind je een groot assortiment frisdranken aan geweldige prijzen, evenals een breed assortiment aan voedingsmiddelen en non-foodproducten tegen onverslaanbare prijzen.

Tevens beschikken we een ruim aanbod aan spullen specifiek voor de horeca.

Wij garanderen steeds een snelle en verzorgde levering of verwelkomen je anderzijds graag in onze drive-in in Vorst om te profiteren van onze promoties.

Bezoek ons, of neem contact met ons op, om al onze producten te bekijken en meer te weten te komen!

Met vriendelijke groeten,
Het Inter-Drinks-team

Wil je op de hoogte blijven van Inter-Drinks ?
Schrijf je dan zeker op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inter-Drinks Promotions

Do not miss out on our promotions and monthly newsletter. Subscribe today!

You have successfully subscribed!